Toidumenüü
14.10 – 18.10
E. Porgand. Guljašš, keedetud kartul, aurutatud köögiviljasegu, hiinakapsasalat, konserveeritud kurk, leib, piim
T. Õun. Frikadellisupp, lisandiks hapukoor, pannkoogid, külmutatud marjad, leib, pesto/leivamäärded, piim
K. Pirn. Ahjus küpsetatud kala juustuga, keedetud kartul, läätsed, soe hapukoorekaste, jogurtikaste kurgi, rohelise sibula ja tilliga, peedi-juustusalat majoneesiga, värskekurgisalat, leib, piim
N. Tomat. Rassolnik lihaga, kamakreem moosiga, leib, pesto/leivamäärded, piim
R. Apelsin. Risotto, jogurtikaste kurgi, rohelise sibula ja tilliga, paprikasalat õlikastmega, värskekapsasalat, leib, piim
Teavet toidus leiduvate allergeenide kohta saab toidu valmistajalt.
Pria juurvili, puuvili
Pria piimatooted